دلیل خراب شدن پروب سونوگرافی

دلیل خراب شدن پروب سونوگرافی

امروزه با افزایش قیمت پروب های دستگاه های سونوگرافی یکی از مهم ترین دغدغه های پزشکان و مراکز رادیولوژی و درمانی نحوه نگهداشت از این قطعه پر اهمیت در دستگاه های سونوگرافی و یا اکو کاردیوگرافی می باشد

 

انواع پروب های دستگاه سونوگرافی

چند مدل از پر کاربردترین پروب های دستگاه های سونوگرافی را می توان به ترتیب پروب های کانوکس ، پروب خطی ، پروب واژینال ، پروب سه بعدی ، پروب قلبی اشاره کرد که از بین پروب های فوق پروب کانوکس بیشترین استفاده را در یک مرکز رادیولوزی دارد و عمده خرابی ها در پروب ها هم بیشتر مربوط به این پروب و یا پروب خطی می باشد .

پروب سونوگرافی

چه کار هایی برای مراقبت از پروب ها انجام دهیم .

همیشه توصیه می شود بعد از انجام هر سونوگرافی پروب ها را از ژل التراسوند پاک کنید و در پایان کار حتما پروب ها را با محلول توصیه شده از سوی کمپانی سازنده تمیز کنید تا لنز روی پروب آسیب نبیند .

کابل دستگاه را در جایی از دستگاه قرار دهید که زیر چرخ های دستگاه قرار نگیرد و از کشیدن کابل پروبها جدا  خودداری کنید چرا که این موضوع باعث پارگی روکش کابل خواهید شد و موجب از بین رفتن تدریجی پروب خواهشد شد .

خرابی کابل پروب سونوگرافی

همانطور که در تصویر فوق مشاهده می کنید این پروب بدلیل استفاده نامناسب و تحت فشار کششی باعث شده کابل پروب پاره شود و شیلد محافظ زیرین نمایان شود که اگر زود تر این پروب ترمیم نشود به سیم های داخلی هم آسیب وارد خواهد شد .

درصورتی که پروب شما خراب شده است می توانید برای تعمیر آن با ما تماس بگیرید تا برای شما ان را تا حد امکان به بهترین شکل ممکن تعمیر کنیم.

 

ضربه خوردن پروب و خرابی در کریستال ها

هر پروب دستگاه سونوگرافی با اکوکاردیوگرافی از تعداد بالایی از پیزوالکتریک تشکیل شده است که در صورتی که پروب ضربه بخورد امکان خرابی در این کریستال های پیزو وجود دارد پس از ضربه وارد کردن به پروب به شدت دوری کنید .

سوختن کریستال پروب التراسوند

خرابی در لنز پروب سونوگرافی

این نوع مشکل معمولا بعد از چند سال استفاده از پروب سونوگرافی البته بسته به تعداد بیمار مرکز بدلیل بالا یا پایین بودن ساعت استفده از پروب بوجود می آید معمولا پروب ها بعد از لایه کریستال های پیزو لایه ای با نام مچینگ لایر دارند و بعد چسب مخصوصی روی ان قرار می گیرد و لایه سیلیکونی روی آن قرار می گیرد جهت عایق کردن و محافظت کردن از لایه های زیرین که به مرور زمان چسب زیرین خراب می شود و هوا به زیر لایه سیلکونی نفوذ می کند که مشکلاتی در تصویر سونوگرافی برای پزشک ایجاد میکند که این موضوع هم قابل حل می باشد .

 

 

 

 

 

خرابی لنز پروب التراسوند

خراب شدن لایه روی پروب سونوگرافی
تعمیر انواع پروب های التراسوند

با توجه به توضیح های بالا امیدوارم با رعایت نکات گفته شده بتوانید طول عمر پروب های سونوگرافی و یا دستگاه اکوکاردیوگرافی خود را بالاتر ببرید و در صورتی که نیاز خدمات تعمیرات پروب های التراسوند دارید با مجموعه ما تماس بگبربد تا تخصصی ترین خدمات را با بهترین قیمت و کیفیت دریافت کنید .

پروب کانوکس

پروب خطی

پروب واژینال

پروب سه بعدی

پروب قلبی

انواع پروب های تخصصی دیگر مانند پروب اکو مری و پروب های میکرو کانوکس و هاکی پروب .

امیدوارم این نوشته برای شما مفید بوده باشد .

2 دیدگاه روشن دلیل خراب شدن پروب سونوگرافی

  • میشه بفرمایید چرا پروب های دستگاه سونوگرافی جدیدا زود خراب میشه ، قبلا هر پروب سالها کار میکرد .

    • والا شرکت ها مدعی هستند که پروب هاشون اصلا خراب نمیشه ولی من هم با نظر شما موافقم . ولی دلیل آن را نمی توانم اینجا بیان کنم

دیدگاه خود را بنویسید:

آدرس ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد.

فوتر سایت